Kalender: Kommande evenemang

Återställ sökning
  • Från refuseringar till Selmapriset

onsdag 22 maj 2024 12:00-13:00

Jan-Erik Larsson är författare. I samband med utgivningen av sin fjärde bok, "Sång ur skuggorna", fick han en fin utmärkelse - Selmapriset. Han kommer till oss och berättar om sitt författarskap, Varmt välkomna till ett spännande föredrag. Medlemmar anmäler sig med SIFFRA genom att svara på SMS-in...

Odd Fellow Huset Jan-Erik Larsson
  • Presentation av klubbens UF-projekt

onsdag 29 maj 2024 12:00-13:00

Mer information kommer. Varmt välkomna till ett spännande föredrag. Medlemmar anmäler sig med SIFFRA genom att svara på SMS-inbjudan senast kl. 15.00 tisdagen före klubbmötet. Ta gärna med en eller flera gäster. Om Du gör det så anmäl även Dina gäster.

Odd Fellow Huset
  • Revisionsarbete inom Försvarsmakten